woensdag 28 december 2016

Cayenne Parisian Blue oftewel de pittige versie!

Het einde van dit turbulente jaar is in zicht en zo zijn we ook eindelijk aangekomen bij de allerlaatste kleurenset. Denk aan blauw uit Parijs en rode peper om het geheel wat op te kruiden! Deze set is de enige die niet volledig op elkaar is afgestemd. Bij sommige motieven kozen we voor zwart en bij anderen combineerden we het met donkerblauw. De Zebraloha echter houdt het geheel samen. Alle kleuren in deze set zijn hier in verwerkt.

Maak u alvast klaar voor weer een hele hoop foto's, een nieuwe winnaar én voor de allerlaatste Give-Away!





Voor Eline deed ik nog eens zwaar mijn best. Ze wilde ook graag een hemdjurk dus moeder ging aan de slag. We kozen samen voor de blauwe pluimpjes. Een stofje dat goed bij haar huidtint en haar past. De bovenkant is weer de geliefde Theo met aangepaste mouwen. Ik maakte een wat ruimere maat, sneed het ongeveer ter hoogte van de taille door en plakte er een recht rokdeel aan. Ik vond het model mooi zo recht, maar de dochter wilde er liever een riempje in dragen. Geen probleem. U vraagt, wij draaien! Ik knipte een oud smal rood riempje van mezelf op maat en maakte er wat extra gaatjes in. Bij de twee zijnaden ter hoogte van de taille voorzag ik ook nog twee lusjes om het riempje mooi op z'n plaats te houden.




Debora maakte nog maar eens een ontzettend schattig kleedje en knuffel voor een super lief klein meisje. Het is gewone zwarte katoen en het model is een aanpast Grace jurkje van Emma & Mona



Degene die de afgelopen tijd aandachtig deze blog hebben gevolgd zullen merken dat deze stof en foto al eens eerder getoond werd. Hij hoort oorspronkelijk in de Crystal Rose Blue kleurenset, maar sluit ook perfect aan bij deze set.. De blauwe ondertoon is namelijk dezelfde als die van de crystal Rose.



Lieve van Piekewieke maakte ook nog een hemdje voor de oudste zoon. Ze gebruikte hiervoor de We Want Waves. Voor meer foto's en info over het patroontje kan je bij haar terecht.



De Zebraloha Blue werd het meest eenvoudige rokje ooit. Meer moet dat gewoon niet zijn. Een leuke elastiek in de taille en een fronsrokje eraan en klaar is kees.
Weinig werk, veel geniet!




Lorane was de enige die wat op haar honger bleef zitten deze keer. Ze heeft een moeilijke leeftijd met haar 10 jaren als het over kleding gaat. Veel modellen worden wat te kinderachtig en andere modellen zijn nog te volwassen. Het is ook een dame met een ijzeren wil. Nee is nee in haar geval en ze wordt op het gebied van kleding best een moeilijke tante. Ik koos dus voor de veiligste weg en liet haar helemaal zelf kiezen. Ze koos voor een jurk in de blauwe versie van de Lightening Lily. Het zal vermoedelijk de laatste keer zijn dat ik deze Ileana met aangepast rokdeel voor haar maak, want het kleine meisje wordt zo groot!Slik!

Schoenen: Torfs


Onze Sem zijn kleerkast verrijkte ik nog maar eens met een hemdje. Deze Marching Marbles in de donkerblauwe versie leent zich daar perfect voor. Niet te opvallend, maar o zo fris! Ik vermoed dat ik in deze stof ook eens een hemd voor de man ga maken, ahum, wanneer ik mijn koudwatervrees wat heb overwonnen. Tips waar ik zeker op moet letten zijn altijd welkom!




Dit houten huisje werd in elkaar gezet door de schoonbroer, waarvoor grote dank! Het was nogal een bedoening om het ding uit hun huis te krijgen tot op de locatie van de fotoshoot en weer terug wanneer je niet beschikt over een camionette!

 Er past precies een matrasje
van een kinderbedje in het huisje. Enkele kussens en een bijpassend dekentje maakt een knusse plek
om heerlijk verhaaltjes in voor te lezen of lekker een beetje in te 'chillen' met de Ipad of iets dergelijks.Wil je zelf zo'n huisje bouwen voor in uw eigenste woonkamer of slaapkamer van uw spruit dan kan je hier de afmetingen, benodigdheden en werkbeschrijving terugvinden.


Dan is het weer tijd om een nieuwe winnaar bekend te maken die met de volledige Misty Cress Peach green set naar huis mag wandelen. Ik telde 231 deelnemers via de blog en nog drie per email. Zij kregen ook een nummer toegekend. De immer eerlijke random generator pikte volgend nummer eruit!
Woohoo, spannend!

Anske, Van harte proficiat! Jij wint het volledige stoffenpakket!Stuur je gegevens maar naar info@softcactus.be en ik stuur je de stofjes zo snel mogelijk op!


Vandaag maken jullie voor de laatste keer kans om een super pakket stofjes te winnen ter waarde van 120€. Let op, deze keer enkel voor de snellen onder jullie! De wedstrijd loopt immers reeds morgen, donderdag 29 december om 22u, af!
Je kan ons vanaf nu ook volgen via onze nieuwe facebookpagina en je kan langs deze weg je kansen verdubbelen door de wedstrijd te delen. Absoluut geen verplichting, enkel een extra kansje.

Wat moet je doen? Hier op de blog onderaan een berichtje achterlaten, het facebookberichtje delen of beiden als je 2x in de pot wil zitten!

Ik wens jullie alvast heel veel succes!




PS: De vinger van de dochter is weer helemaal genezen.. buiten een piepklein gaatje in de nagel is er haast niets meer van te merken.! ;)



255 opmerkingen:

  1. En nog meer moois. Ik waag nog eens mijn kans. Alvast een prettig eindejaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waw! Wat een prachtige kleuren! Ik doe heel graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ABSOLUUT FAVORIET deze kleurenset ! o zo mooi en passend bij de karakters en wensen van mijn mannen...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh! Deze reeks is helemaal mijn ding! Proficiat en veel succes overmorgen met de start van de verkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo'n mooie kleuren! Ik doe graag mee! Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. OH, ik reageer als 4e. Laat dat nou nét mijn geluksgetal zijn! Ik vind ook deze serie weer prachtig!
    Elske B.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi! Mooi! Mooi! Veel succes met de verkoop en ik zal alvast enkele stofjes bestellen!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben een blauw mens dus deze reeks is zeker mijn favo!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik waag nog eens mijn kans en deel ook even op Facebook. Toitoi met de lancering vrijdag! (An)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik denk dat dit mijn favorieten uit de reeks zijn. Of heb ik dat bij de vorige al gezegd? Alleszins, rood en blauw zijn mijn favoriete combinatie voor mijn dochter, dus dat kan al zeker niet mis gaan. Oh, en Anske die nu gewonnen heeft, wat een geluksvogel, die won ook al op mijn blog een half jaar geleden! Nu mag ik toch eens, he?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lorane heeft supergoeie smaak, wauw! Ik waag ook nog eens mijn kans voor deze stofjesreeks, ik blijf namelijk verliefd! Ps: koudwatervrees voor mannenhemden is zeer herkenbaar, dus ik kan je helaas geen tips geven...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. I love pittig! Dus ik doe mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Succes met de nieuwe reeks stoffen en ik doe ook graag nog eens mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow! Weer onder de indruk, zo mooie stoffen! Ik waag mijn kansje nog maar een keer! Een mannenhemd staat ook nog op mijn to-do lijst...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Superleuke stofjes! Ik doe ook mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hopelijk, laatste keer, goede keer voor mij ;-) want ook deze mooie stofjes kunnen mij zeker bekoren !

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Top kleuren ,super.Ik waag grag mijn kansje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Echt heel mooi allemaal! Ik ben diep diep onder de indruk. En in mijn hoofd vormen zich plannen voor moest ik nu eens...je weet meer nooit!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Waaw! Alweer pareltjes! Ontzettend mooie tinten...

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Het wordt moeilijk om nieuwe beschrijvingen te vinden voor de prachtige stofjes... Vierde keer goede keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wederom zulke mooie stofjes dus wederom waag ik mijn kans. De aanhouder wint ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Deze stoffen zijn ook allemaal weer zo mooi. Die stof met zebra's! Zo mooi! Ik doe heel graag weer mee. Het duimen draaien begint...

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Blijven proberen... voor deze geweldige stofjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Waaaaauw en ook deze reeks is weer fantastisch ! T'zal moeilijk kiezen worden dus wie weet wat extra stofjes dan moeten we minder kiezen😉

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Weer zo'n fantastische stofjes! Ik doe graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Prachtig! Ik zie al een communie-outfit voor me. Fingers crossed.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ow ow ow, blauw is zó mijn kleurtje <3 Ik doe dus dubbel hard mijn best om deze set te winnen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. De zebra's komen hier sowieso, loooove them! Fingers crossed!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. bravo voor de vingers van de dochter en bravo voor de fantastische stoffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Graag zou ik deze stofjes tot nieuwe kledingstukken willen verwerken. Helemaal mijn kleuren.

    Groeten en alvasr een fantastisch,gezond en creatief 2007 toe gewenst
    ingrid Baert

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtig! En weer zo'n mooie creaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Prachtige kleuren blauw! Dat wordt straks nog lastig kiezen hhi

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wauw! Zo mooi! Dat past hier wel in mijn kast :)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Oh! Dat zou een prachtige afsluiter zijn van 2016! Gefeliciteerd met jullie nieuwe collectie, het wordt weer moeilijk kiezen tussen zoveel schoons!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik deed al hopen inspiratie op bij de voorstelling van de nieuwe stofjes, kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Waw, zalige stofjes, zowel voor mij als ook voor mijn 2 stoere zoontjes! Met een stoffenpakket van 120 euro zou ik dus zeker weten wat te doen :) :) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ik waag graag mijn kans via hier en via Facebook :-) (Lesley De Winter)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik ontdekte net deze blog.. Zo mooi allemaal, ohja, dat pakket wil ik wel winnen ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Merci pour la gaieté et l'originalité de ces magnifiques tissus!
    Et Merci de proposer de les gagner :-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ooh al is de kans om te winnen klein, ik waag toch een gokje ;)

    dikke zoen

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ow Joepie, ik kijk al uit naar de nieuwe prins om mijn 3 kinders en man te kleden!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ik duim weer heel hard! Prachtig weer! Fijn dat de vinger goed gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Zo mooi!!!! Denk dat ik een weekje vrij ga vragen als ik het pakket win!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Zo mooi!!!! Denk dat ik een weekje vrij ga vragen als ik het pakket win!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Weer er wegdromen en volop fantaseren. Cirkelsjaals voor de meisjes, een hemdjurk voor de oudste en natuurlijk een 'zwierezwaai-rokje'... Nu maar duimen....

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Prachtige kleurtjes en motiefjes! Ik waag nog eens mijn kans! Fingers crossed!!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hier wil ik mijn kans nog 'ns voor wagen...
    Mooie stofjes alweer!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Lachen en mooi zijn29 december 2016 om 00:18

    Laat ons dat nu net een super verjaardagscadeau vinden! Ik zou er een gat in de lucht van springen op 29 dec... Ik duim voor mezelf & dikke proficiat voor jullie...of was het nu omgekeerd? Karen

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Prachtige combinaties alweer en wat een mooie voorbeeld-kleren! Dat zorgt meteen voor inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Merci pour vos tissus si originaux et merci pour le lot, je participe!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Oh ik waag mijn kans hier en op facebook want deze stofkes zouden goed van pas komen om aan de lentejurkjes te beginnen naaien.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Super mooi!!! Ik heb al mega veel zin om met deze mooierds aan de slag te gaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wéér zo'n mooie stofjes! Ik waag ook graag eens m'n kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wauw prachtig! Ik waag terug een kansje!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. O zo mooi! Dit is mijn favoriete kleurencombinatie. En de jongste dochter is zot van zebra's.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ja, ik doe héél graag mee,... als ik blauw zie,... ja, dan komt de glinster in mijn ogen en gaat mijn hart wat sneller slaan... zéér mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Jaa! Die zebra's willen bij mij wonen! Echt!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Je hield de allermooiste set voor het laatst wat mij betreft! Ik waag nog maar eens mijn kans...

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Jaaaaaa, mooi mooi mooi! Ik waag nog een kansje, doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Isis den Haan (5 jaar oud)29 december 2016 om 03:07

    Ik vind ze erg mooi wil heel graag de stofjes winnen, zodat mama er mooie rokjes en jurkjes voor ons van kan maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Oh, wat zou ik deze graag winnen! Zo mooi! Daar vind ik wel een plaatsje voor in onze stoffenkast. Al zullen ze daar wellicht niet al te lang blijven liggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Zo mooi alweer... Ik weet niet wat kiezen, er enkele winnen zou dus niet slecht zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Zebraloha, de naam alleen al! Dat zou een jurkje worden voor mijn jongste dochter. Ik zie het al voor me. Zou wel leuk zijn om dit pakket te winnen als afsluiter van 2016!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Heel mooi! Ik zie in dat donkerblauwe stofje ook direct een mannenhemd. Voor de dochter is het moeilijker kiezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Weer al zulke mooie stofjes. Ik doe mee !

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Nathalie van hoof29 december 2016 om 06:12

    Ik waag mijn kans,geweldige stofjes, dessins en kwaliteit zijn top. En dit jaar hebben we een communicant, dus ze zouden zeker van pas komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Lightning Lily is zooo moooi! We duimen nog een laatste keer...

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Weer zo'n geweldige stofjes... Ideaal voor onze dames met pit 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ooh! Alweer een pareltje van een set! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Mmmm..ideaal voor mijn zonen (en mij ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Ontzettend mooi weer! Ik maak graag kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ontzettend mooi weer! Ik maak graag kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Weer zo mooi en fris. Ik waag nog eens mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Prachtig! De Lightening Lily is mijn favoriet in deze reeks. Groetjes, Z.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Mooi !! Grote fan van de zebra's. Ik waag graag nog eens mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Zo mooi! Hier wil ik een herenhemd van maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Zo mooi! Hier wil ik een herenhemd van maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Heleen De Dobbeleer29 december 2016 om 07:21

    Heel mooie creaties! Proficiat! De stof van het herenhemd ziet er magnifiek uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Opnieuw een zeer mooie collectie..... Het zal moeilijk kiezen worden....

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Gewoon super, wetende dat het lievelingskleur van de jongste dochter blauw is... doe ik graag nog eens mee ;-) Groetjes, Amélie Foulon

    BeantwoordenVerwijderen
  82. O, deze serie is favoriet!Ik houd wel van een beetje spice in in life ;-). Dus hoop ik deze keer nog net ietsje harder...♡

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat een prachtige kleuren! Ik ding graag mee naar dit stoffenpakket, ze zijn echt zo mooi! Fingers crossed!

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Ik doe weer mee, zo veel moois van te maken....

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Weer zo'n mooie stofjes. 2017 zou wel heel mooi beginnen als ik hiermee aan de slag te gaan 😊. Prettig Oud & Nieuw, Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Mooie collectie. Ik ben alweer fan. En een met zoveel ideeën om er mooie dingen mee te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Waw .... Zo mooi. Dat ontbreek ik nu nog net in mijn stoffenkast ;-) duimen maar ...

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Jij blijft de pareltjes toch echt wel aan elkaar rijgen...
    Opnieuw gefeliciteerd met de hele mooie collectie!
    Ik doe dus graag opnieuw mee...

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Ohhh! Deze zijn prachtig!!!! Die zou ik heel graag winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Gelukkig viel het mee met de vinger. Blauw is mijn lievelings kleur, dus ik doe mee! Groetjes stipjes en datjes

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Weer prachtige stofjes! Ik doe deze laatste keer dan ook weer graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Ja, voor de zoveelste keer verkocht, die blauwe zebraatje zullen hier zeker in de smaak vallen bij mijn dochters, ik waag graag mijn kans. Prettige feestdagen xx

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Mooie combinaties !
    Ik waag graag m'n kans :)

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Ik heb weer inspiratie in overvloed. Wat n mooie stofjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Anske zal blij zijn. Jij waarschijnlijk ook na de lancering. Knap werk!

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Ik waag me graag aan deze laatste kans! Fingers crossed! Weer prachtige kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Alweer zo mooi... Ik waag mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Terug zo'n prachtige stoffen. Ik doe mee....

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Terug zo'n prachtige stoffen. Ik doe mee....

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Terug zo'n prachtige stoffen. Ik doe mee....

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Met deze blauwe tinten kan ik mijn kleinzoon en mijn kleindochter blij maken. Blauw is zijn lievelingskleur.
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Ik doe mee, wie wil zo een mooie stofjes nu niet winnen?

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Ik waag graag een kans en zal duimen dat 2017 met nieuwe stofjes begint om zo de naaivibes voor het nieuwe jaar weer te pakken te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Ooooh hier zitten opnieuw twee printjes in die ik wil kopen. Ik doe dus graag mee

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Wie niet waagt....met deze wonderschone stoffen weet ik wel raad!

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Ik dacht dat ik bij de rappe was:-) Toch doe ik heeeeeeel graag mee! Zou perfect zijn voor een eerste communie outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Fingers crossed! Zou een zeer leuk eindejaarscadeau zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Oh, van die stofjes word ik blij, maar van het ps'je nog meer. Leve de genezen vinger!

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Vanessa Janssens-Cool29 december 2016 om 08:41

    Wederom prachtig...maar dat wisten jullie waarschijnlijk al...hierbij waag ik nog eens mijn kans ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Mooi mooi mooi mooi!! Ik wil dit wel als nieuwjaarscadeautje!

    BeantwoordenVerwijderen
  111. De kleurencombinaties, de foto's, de setting, hier word je instant vrolijk van!

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Blauw mijn lievelingskleur, weer zo'n prachtige stofjes,
    Die zebra's in blauw en groen zal ik kopen voor de kleindochters en die veren zijn ook zo mooi, en ....

    BeantwoordenVerwijderen
  113. En we proberen nog eens! Wie niet waagt, niet wint! Ze zijn weer zo mooi...

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Wauw weer zo mooie stofjes! Ik doe graag mee

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Mooie stofjes zijn het weer, ik waag graag een kansje voor het winnen van deze prachtige stoffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Oooo... Zou dit een laat kerstcadeau voor mezelf kunnen zijn? I hope so!

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Supertof! Bij het zien van al dat moois wil ik zo achter mijn machine kruipen!

    BeantwoordenVerwijderen
  118. We gaan er nog eens voor. (Blij te horen dat de nagel van je dochter genezen is)

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Wauw! Die donkerdere kleuren zijn ook geweldig! Ziet er steeds zo chique uit! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Weer erg mooi allemaal. Ik zie weeral een hemd voor manlief :-) Ik doe graag mee om deze laatste reeks te winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  121. "Feeling blue" krijgt vanzelf een vrolijke betekenis als je deze stofjes mag dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Mooie stoffen! Ik waag opnieuw mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Prachtstofjes! Ik krijg al volop naai-inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Weer heel mooie stofjes! Fingers crossed!

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Oh merci pour ce jeu. Les tissus sont magnifiques.

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Weeral zo mooi. Dat wordt straks bij het bestellen heel moeilijk kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Wow weerom zo mooi en weerom hopen op geluk!

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Ik heb zo mijn favorietjes en waag nogmaals mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Vierde keer goede keer, laat ons hopen, want ze zijn prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  130. :D allez je tente ma chance, pour redorer Noël

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Das Blau ist wunderschön. Und die Designs mag ich super gerne.
    Danke für die Chance
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  132. En we doen nog een keertje mee... Fingers crossed!

    BeantwoordenVerwijderen
  133. ze zijn weer prachtig, dus ik doe mee

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Fijn dat jouw dochter haar vinger weer genezen is! Ik waag nog eens mijn kans voor de stofjes en anders wordt mijn online mandje morgen uitgebreid gevuld ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Mooi! Dat wordt moeilijk kiezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  136. Wauw ik ben helemaal fan van deze kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Ook deze set is prachtig Naomi. Ik waag ook nog eens graag mijn kans :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  138. Absoluut prachtige collectie. Mijn vingers jeuken al om er leuke spullen mee te maken! Misschien wel een eerste Theo voor manlief.

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Prachtige kleuren ! Ik zie al enkele pareltjes voor een mooi hemd voor de man des huizes :-)
    Karen

    BeantwoordenVerwijderen
  140. Ohhhh
    Pourquoi pas moi ?
    Allé, tentons, ne sait on jamais, des fois que la chance ne soit pas loin

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Très jolie collection ! Je tente ma chance ;-) Bonnes fêtes de fin d'année à vous.

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Aargh! Jij maakt het wel heeel moeilijk om aan consuminderen te doen!! Zo mooi! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Gefeliciteerd met weer een prachtige collectie! Zou te gek zijn om te winnen, dan pak ik weer snel de draad op met naaien

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Alweer zo schoon!! Ik waag opnieuw een kans !

    BeantwoordenVerwijderen
  145. Weer supermooie stoffen. En weer een kans om te wagen ... Een fijn jaareinde en een creatieve start van 2017!
    Groeten, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  146. o, deze reeks valt hier erg in smaak bij de tienerdochter ... dus we proberen nog een keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Blauw is helemaal onze kleur hier, dus graag. Heel erg graag. Ik weet wel wat doen met al deze prachtige stoffen. Supermooie collectie, proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  148. Oh, onze jongens weten al welke stofjes gekozen! Helemaal hun (en mijn) ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Op Facebook deelde ik al, maar hier moet ik gewoon ook nog een berichtje nalaten want wat een zotmooie collectie hebben jullie weer gemaakt! Ik ben verliefd...

    BeantwoordenVerwijderen
  150. Weer een fantastisch mooie stoffencollectie! Ik doe graag mee want heb al veel inspiratie om deze mooie stoffen te verwerken in pachtige kleedjes en hemdjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Je les aime tous ! Même si je crois qu'il y a une petite préférence pour le Marching Marbles rose :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  152. Weerom fantastische stoffen waar het niet anders kan dan dat iedereen in schittert!

    BeantwoordenVerwijderen
  153. Weer een prachtige collectie! En met een communicant in huis komt de inspiratie vanzelf! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  154. Prachtig! Ik zou deze stofjes hier wel kwijt geraken :) Weer goed gewerkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  155. Ik waag mijn kans ook nog eens! Duimen dat het nu lukt :-) voor als ik tijdens mijn bevallingsverlof tijd zou hebben om te naaien...

    BeantwoordenVerwijderen
  156. Ik dacht dat de pluimpjes op bruine achtergrond mijn favoriet waren, maar nu begin ik wel te twijfelen. Die pittige pluimpjes zie ik ook wel zitten.
    Het is ongelooflijk hoe jullie telkens weer scoren met zo'n eenvoudige ontwerpen.
    Proficiat met de nieuwe collectie. Ze is helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  157. Wat goed dat de vinger snel genezen is.
    Zo n mooi stoffenpakket lijkt me ideaal om t jaar mee af te sluiten, duimen maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  158. weer een prachtige collectie, maar deze kleuren zijn zo schoon, hier staat het hele gezin goed mee. Misschien nog eens tijd om een matching outfit voor 3 te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  159. Mooi mooi, ik waag mijn kans. ( en verdubbel deze graag via FB) T zou een mooi eindejaarsgeschenk zijn :) alvast mijn beste wensen voor 2017 !
    Liefs, Astrid Paul

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Supermooie stoffen, ik blijf het zeggen. Ze zijn ook altijd zo zacht die stofjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  161. Ik doe graag nog eens mee. Er ligt al iets te veel blauw in de kleerkast, maar de stofjes zijn weer zooo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  162. Ze blijven altijd super mooi die stofjes van jou!
    Met dit pakket zou ik mijn 7 kleinkinderen kunnen blij maken

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Ik doe graag mee. Het ziet er weer prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  164. Gewoon prachtig...1 voor 1...Ik word e het stil van die mooie creaties.ik naai eigenlijk al een tijdje op mezelf met mijn vriend the web,😂maar ik moet nu toch echt op cursus na het zien van al dat prachtige en in de weet dat er zulke mooooie stofjes zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  165. Mijn dochter kreeg in september een zebrafeestje voor haar verjaardag, een beetje te vroeg bedenk ik me nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  166. graag doe ik mee om wat van die prachtige stofjes te winnen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  167. Ik doe graag mee. Als ik win komt er zeker een hemd voor de zonen en -als ik durf- ook voor manlief. Zou wel leuk zijn, zo assortie.

    BeantwoordenVerwijderen
  168. Ook weer heel mooi! Ik waag graag mijn kans! Groetjes Liesje

    BeantwoordenVerwijderen
  169. Joli assortiment, comme d'habitude les tissus sont superbes !!! Je croise les doigts pour gagner !!

    BeantwoordenVerwijderen
  170. olala , ik doe ook heel graag mee , kei-mooie superzachte stofjes die mooi van pas zullen komen om leuke kleertjes te maken voor de kleinkindjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  171. Mooi assortietje weeral, ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  172. Last but not least, dit zijn mijn favorietjes, absoluut prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  173. Mooi blauw waar ik van hou!:-)
    En nu duimen maar...

    BeantwoordenVerwijderen
  174. Wat mooi alweer! Ik zie alvast enkele mogelijkheden voor zoonlief ...

    BeantwoordenVerwijderen
  175. Om dit nog te winnen op de valreep voor het nieuwe jaar... ik doe mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  176. Hartje voor blauw... ik doe graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  177. Prachtige stofjes alweer - wat een mooie manier om 2016 te eindigen - Groetjes Evi Vanolst

    BeantwoordenVerwijderen
  178. Wat een prachtige stofjes weeral! Ik waag mijn kans :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  179. Ik doe graag ook nog eens mee...zo'n mooie stofjes en wat een prachtige creaties alweer!

    BeantwoordenVerwijderen